Ook wij (als rij-instructeurs) lopen regelmatig tegen problemen in de autotheorie aan. Vaak is het te veel, te moeilijk of niet compleet. Daarom kiest het grootste deel van de leerlingen voor een dagcursus wat resulteert in hoge slagingspercentages maar in de praktijk zijn ze de autotheorie helaas al na twee weken voor een groot deel vergeten. Dat vinden wij jammer want de autotheorie is noodzakelijk voor de praktijklessen en het praktijkexamen. De leerlingen die uit een boek leren onthouden de autotheorie wel goed, maar de slagingspercentages zijn erg laag en het wordt als ingewikkeld en moeilijk ervaren. Daarom hebben wij een Autotheorie app ontwikkeld waarin je gemakkelijk de theorie leert, overzichtelijk en compleet is. Zo kun jij je goed voorbereiden op het examen.

Voordelen autotheorie app

Onze autotheorie app brengt verschillende voordelen met zich mee voor het leren van de theorie. De voordelen van onze autotheorie zijn bijvoorbeeld:

  • Ontwerp: Overzichtelijk en handige links over het examen
  • Autotheorie: De theorie is conform de CBR-onderwerpen
  • Ondersteuning: Leerlingen krijgen ondersteuning van erkende rij-instructeurs
  • Extra uitleg: Bij moeilijke onderwerpen vind je extra uitleg.
  • Afbeeldingen: Er wordt veel met afbeeldingen gewerkt om het overzichtelijk en makkelijk te houden. 
  • Oefenen: Na elk onderdeel en hoofdstuk volgen meerdere oefenvragen om het onderwerp af te sluiten.
  • Oefenpakket: Je oefent in onderdelen verdeeld over hoofdstukken, verkeersborden en voorrangssituaties. 
  • Direct uitleg: Bij elke vraag krijg je direct uitleg over het juiste antwoord. 
  • Oefenexamens: Per onderdeel krijg je oefenvragen die op tijd gaan zodat je goed voorbereid bent op het echte examen. 
  • Tips en trics: Kleine foutjes worden extra uitgelicht. 

Door al deze voordelen bereid jij je goed voor op het theorie-examen en heb je een hogere slagingskans. De autotheorie app is overzichtelijk, makkelijk ingedeeld en bestaat uit verschillende onderdelen zodat elk onderwerp goed geoefend wordt. Daarnaast is het conform CBR richtlijnen dus kom je niet voor verrassingen te staan tijdens het examen. 

Pakketten autotheorie

Ontdek onze diverse autotheorie-oefenpakketten, ontworpen om jouw voorbereiding op het theorie-examen te optimaliseren. Maak een keuze uit drie verschillende pakketten: Oefenpakket 1, Oefenpakket 2 en Theoriepakket.

Met Oefenpakket 1 ontvang je 500 oefenvragen per onderdeel, 750 examenvragen, gevaarherkenning en professionele ondersteuning, dit alles voor slechts €9,99 per maand. Voor een uitgebreidere voorbereiding is er Oefenpakket 2, inclusief 500 oefenvragen per onderdeel, 750 examenvragen, gevaarherkenning en deskundige ondersteuning, voor een scherpe prijs van €14,95 per 3 maanden.

Voor een allesomvattende benadering van je autotheorie voorbereiding biedt het Theoriepakket dezelfde voordelen, inclusief complete autotheorie, voor slechts €24,95 per 3 maanden. Kies het pakket dat het beste aansluit bij jouw behoeften en bereid je optimaal voor op het autotheorie-examen.

Downloaden autotheorie app

De theorie app van Jijkanhet! is te downloaden in zowel de App Store als de Google Play Store. Hierdoor kun je op elk apparaat oefenen voor het theorie-examen en ga je goed voorbereid het examen in. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden of wil je meer weten over de autotheorie app van Jijkanhet? neem dan een kijkje op onze website. Samen bereiden we jou goed voor op het theorie-examen!