De auto theorie leren is voor velen een drempel en kost soms meerdere keren het examen afleggen. Dit komt vaak door kleine foutjes of verkeerde informatie en kost veel geld. Daarom is er nu de auto theorie app waarin je makkelijk auto theorie leren kan. De app is overzichtelijk en gevuld met een grote hoeveelheid oefen- en examenvragen. Deze vragen zijn opgesteld conform de richtlijnen van het CBR. Hierdoor weet je zeker dat je met representatieve vragen aan het oefenen bent. In deze tekst bespreken wat de auto theorie app inhoudt en wat de voordelen zijn.

Voordelen van JIJkanhet theorie app

De theorie app van Jijkanhet zorgt ervoor dat je makkelijk de auto theorie leren kan. Enkele voordelen van onze app benoemen we hieronder:

  • Met de theorie app van Jijkanhet krijg je ruim 1200 oefenvragen en examenvragen. Zo heb je genoeg stof om te blijven oefenen als het nog niet goed genoeg gaat. Vaak zie je bij andere oefenmethoden steeds dezelfde vragen worden gesteld. Bij ons kun je blijven oefenen totdat je de theorie helemaal onder de knie hebt. 
  • De theorievragen in onze app zijn afgericht op de richtlijnen van het CBR. Hierdoor weet je zeker dat er representatieve vragen worden gesteld en je dus niet voor verrassingen komt te staan tijdens het officiële examen bij het CBR. 
  • Tijdens het oefenen kun je deskundige ondersteuning krijgen van ervaren rijinstructeurs. Hierdoor heb je altijd de mogelijkheid om extra toelichting te krijgen als je bepaalde onderwerpen niet snapt. Onze instructeurs helpen je bij het behalen van jouw theorie. 
  • Vaak zien we bij theorieboeken dat er erg veel stof is. Hierdoor lees je soms onderdelen die niet belangrijk zijn. Bij ons is er 25% minder leerstof dan het gemiddelde boek. Hierdoor leer je alle belangrijke zaken die nodig zijn voor een goede kennis over en in het verkeer. 
  • Kom je er niet uit? Of lukt het je niet om de toetsen te halen? Dan bieden wij ook mogelijkheid tot online les. Hierin krijg je meer uitleg en kun jij nog beter de auto theorie leren. We stomen je helemaal klaar voor het CBR-examen.

Pakketten van JIJkanhet app!

Bij het oefenpakket voor één maand betaal je €9,99 en krijg je 500 oefenvragen per onderdeel, 750 examenvragen, gevaarherkenning en deskundige ondersteuning. Hetzelfde pakket kun je krijgen voor €14,95 voor 3 maanden. Wanneer je een compleet pakket wilt, is het theoriepakket voor jou. Hierbij krijg je alle bovengenoemde voordelen plus complete autotheorie voor 3 maanden. Dit pakket kost €24,95.

Gebruik app

De app van Jijkanhet is te downloaden in de Google Play Store en de Apple Store. Hierdoor kun je op elk apparaat gebruikmaken van de app en leren waar je maar wilt. Of dit nou op de smartphone, tablet of iPad is. Je hebt altijd toegang tot jouw leerprogramma’s en instructies. 

De app bevat veel plaatjes en uitleg over alle onderdelen die naar voren komen tijdens het theorie examen. Hierdoor kun jij op een goede en uitgebreide manier de auto theorie leren. 

Direct de app downloaden? Dat kan! Begin direct met jouw theorie examen oefenen via de Google PlayStore of de iOS App Store.